Mijn favorieten

Woning taxeren door een gecertificeerd makelaar-taxateur

Taxatierapport van uw woning
Indien u wilt weten wat uw woning waard is voor een eventuele verkoop, dan kunt u contact opnemen met Streekgoed Makelaardij voor een gratis waardebepaling. Maar in sommige gevallen heeft u echter een taxatierapport nodig, zoals bij het verkrijgen van een financiering voor de aangekochte woning of bij het oversluiten of verhogen van een hypotheek. Ook voor een taxatierapport kunt u terecht bij Streekgoed Makelaardij!

Voor het opstellen van een rapport dient de taxateur gedegen onderzoek te plegen, zodat een realistisch waardeoordeel het uiteindelijke resultaat zal zijn. De taxateurs van Streekgoed Makelaardij zijn gecertificeerd en ingeschreven bij het NRVT, kwaliteitsregister VastgoedCert en het NWWI. Hieruit blijkt dat Streekgoed Makelaardij een geschikte partij is voor het opstellen van een taxatierapport. 

 
Scherpe prijzen NWWI taxatie

De scherpe prijzen die gehanteerd worden en de zekerheid dat het taxatierapport door alle geldverstrekkers geaccepteerd zal worden, maakt het extra aantrekkelijk om voor de taxateurs van Streekgoed Makelaardij te kiezen.

Taxatierapport vanaf € 499,- (niet NWWI-gevalideerd).
Taxatierapport NWWI € 549,-.       
Taxatierapport NWWI kleine verbouwing € 599,-.
Taxatierapport NWWI grote verbouwing, appartement of nieuw te bouwen woning € 649,-.

SPOED taxaties (binnen 48 uur na opname gereed) vanaf € 699,-.

* Alle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW en NWWI-validatiekosten.


Onze Register Makelaar Taxateurs Rebecca Hagelaars 06 235 84 731 en Rob Dekker 06 143 71 194